KLAPPGURKA
Vad är bättre än mormors hemlagade klappgurka? Det passar bra till både fisk och kött.
5 frilands kurka
socker
salt
ättika
Tvätta gurkorna och skiva med en osthyvel. Täck bottnen av en skål med gurka och strö över salt. Lägg ett till lager av gurka ovanpå och strö den här gången över socker. Upprpea tills gurkan är slut. Skaka kärlet och låt stå 1 h. Häll ut vätskan som bildas. Häll ättika över efter egen smak. Klipp dill över.

5 frilands kurka
socker
salt
ättika
Tvätta gurkorna och skiva med en osthyvel. Täck bottnen av en skål med gurka och strö över salt. Lägg ett till lager av gurka ovanpå och strö den här gången över socker. Upprpea tills gurkan är slut. Skaka kärlet och låt stå 1 h. Häll ut vätskan som bildas. Häll ättika över efter egen smak. Klipp dill över.
Kommentarer
Postat av: julia
Hejj Söt Blogg !
Kika in på min, där jag just har en ny tävling !
Du kan bli Dagens Blogg, och få fler läsare till din blogg ;)
Kram !
Trackback