CEASARPASTA

Ceasar dressing är sååå gott! Men att veta vad man skall använda den goda dressingen till- förutom i den självklara ceasarsalladen- men varför inte använda det som pastasås? I alla fall så blir det otroligt gott!


400 g kycklinfileér i bitar
8 körsbärstomater
feta ost
färsk timjan
salt
svartpeppar

2 ägg
1 burk kesella (250 g)
1 dl lättcrème fraiche
1 msk dijonsenap
4 msk riven parmesanost
1 burk sardellfiléer (50 g)

350-400 g färsk pasta

Koka äggen. Kyl snabbt. Skala, hacka och blanda med kesella, crème fraiche, senap och parmesan. Grovhacka sardellerna och blanda ner dem.
Stek hönan med tomaterna, salta och peppra. Koka pastan enligt anvisning. Blanda med ägg- och sardellröran. Blanda i hönan och tomaterna och feta osten. Garnera med timjan. Servera genast.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0