Pastakuddar med kyckling i krämig sås
4 personer: 500 g kycklingfilé |
|
2 msk´olivolja | |
1 tsk salt | |
2 krm nymald svartpeppar | |
2 paket pastakuddar med spenat och rikotta | |
250 g körsbärstomater | |
2 dl lätt créme fraiche med smak av tomat och basilika smak | |
80 g babyspenat |
Har du svårt att hitta smaksatt creme fraiche går det utmärkt med vanlig creme fraiche som smaksätts med soltorkad tomat och basilika.
1. Skär kycklingfiléerna i strimlor. Stek kycklingen i olja runt om i en stekpanna ca 5 min. Salta och peppra.
2. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skär tomaterna i halvor.
3. Blanda ner den avrunna pastan i stekpannan och tillsätt tomaterna. Värm creme fraichen i en liten kastrull. Späd med 2 msk vatten under omrörning.
4. Servera pastarätten i djupa tallrikar med såsen. Strö över babyspenat och mal över lite svartpeppar.

2. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skär tomaterna i halvor.
3. Blanda ner den avrunna pastan i stekpannan och tillsätt tomaterna. Värm creme fraichen i en liten kastrull. Späd med 2 msk vatten under omrörning.
4. Servera pastarätten i djupa tallrikar med såsen. Strö över babyspenat och mal över lite svartpeppar.

Kommentarer
Postat av: Marre
Från din födis förra åre! :)
Trackback