MOZZARELLAGRATÄNG

Det här receptet har jag länge velat testa, jag var extra nyfiken efterrsom det inte fanns bild på det. Det var alldeles underbart gott. I receptet stod det att man skulle äta gratängen bara så där men couscous passade bra till och det gjorde det lite mera matigt. Dessutom var det lätt att laga och det gick snabbt! I stälett för torlottibönor (gogreen) kan man använda bönor i tomatsås och sedan skölja av tomatsåsen!


MOZZARELLAGRATÄNG

Fräs 1 skivad purjolök och 4 hackade vitlöksklyftor glansiga i olivolja. Häll på 1 burk tomatkross med 1tsk rosmarin. Smaka av med salt, peppar och socker. Lät koka ihop i 10 minuter. Lägg i väl sköljda 1 burk borlooti- och 1 burk stora vita bönor och 1 mozzarella. Häll över i en smord gratängform, strö över 1 smulad mozzarella. Gratinera i 225 grader i 15 minuter!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0