KYCKLINGBULLAR MED VITLÖK

De perfekta bullarna att ta med på picknicken, kycklingbullar med vitlök!
Jag har faktiskt aldrig testat kycklingfärs, men efter att noga läst innehållsförtäckningen fick färsen komma med hem. Lite smaklös är köttet i sig så det gäller att krydda bra.

400 g

kycklingfärs

1 st

ägg

0,5 dl

ströbröd

1 st

vitlöksklyfta

0,5 dl

persilja, hackad

 

salt, peppar

 

smör till stekning

 

Blanda kycklingfärs, ägg, ströbröd, persilja och den pressade vitlöksklyftan.
Salta och peppra efter smak.
Rulla till köttbullar och stek bullarna på medelvärme tills de är genomstekta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0