LIMEPAJ MED MARÄNG
Kan inte säga annat än att den här kakan är en av de godaste jag ätit. Den är söt men inte för söt, syrlig men inte för syrlig...helt perfekt alltså! Den smakar sommrigt och ni bara måste testa. Jag tar hela tiden en liiiiiten bild och blir vaje gång blir jag förvånad över att det faktiskt är så gott!
LIMEPAJ MED MARÄNG
PAJBOTTEN
3dl mjöl
125g smör
2msk vatten
FYLLNING
3 ägg
2dl florsocker
rivetskal av 2 limefrukter och saft av 11/2
1 dl vispgrädde
MARÄNG
3 äggvitor
2dl socker
1. Blanda ingredienserna till pajbotten i en matberedare. Kavla ut degen i en pajform (25-26cm i diameter) och lägg i. Nagga och ställ i kylen i ca. 20 minuter.
2. Rör samman fyllningen och fyll pajskalet. Grädda i 175 grader ca. i5 minuter tills limekrämen stelnat.
3. Vispa äggvitan styv och tillsätt socker i omgångar. Fortsätt vispa till en styv maräng. Skeda up på pajen. Grädda pajen i 175 grader i 15-20 minuter!




LIMEPAJ MED MARÄNG
PAJBOTTEN
3dl mjöl
125g smör
2msk vatten
FYLLNING
3 ägg
2dl florsocker
rivetskal av 2 limefrukter och saft av 11/2
1 dl vispgrädde
MARÄNG
3 äggvitor
2dl socker
1. Blanda ingredienserna till pajbotten i en matberedare. Kavla ut degen i en pajform (25-26cm i diameter) och lägg i. Nagga och ställ i kylen i ca. 20 minuter.
2. Rör samman fyllningen och fyll pajskalet. Grädda i 175 grader ca. i5 minuter tills limekrämen stelnat.
3. Vispa äggvitan styv och tillsätt socker i omgångar. Fortsätt vispa till en styv maräng. Skeda up på pajen. Grädda pajen i 175 grader i 15-20 minuter!




Kommentarer
Postat av: Andrea
Ser härligt ut! Det här ska testas! ;)
Postat av: Tara
Blir så glad när någon skriver så- tack<3
Postat av: Mälina
ser jättegot ut! :D
Fin blogg!!
Vad ska du göra ikväll då? :)
Postat av: Anonym
fin blogg :)
Postat av: Libran
mmmmh så gott det ser ut!
Trackback