FÖRRÄTT

Pilgrimsmusslorna steks på båda sidorna i ungefär fyra minuter eller tills de blir gyllene bruna. Strö seda över rucola. Rosta pinjenötterna i en torr panna och stritsa över lite crema di balsamico.
När jag skulle rosta pinjenötterna gick brandalarme i gång, jag blev alldeles livrädd och före jag hunnit få ut batteriet måste nog grannarna ha börja undra... haha!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Var får man köpa pilgrimms musslor??

2010-01-01 @ 15:28:59
Postat av: Daniella - BakeCake

Hej!

Vilken jätte fin blogg du har med många underbara recept! Hittade dig genom matbloggstoppen och kommer definitivt att titta in här igen!



Om du har lust så kanske du kan titta in på min blogg där du kanske hittar någon efterrätt till alla dessa maträtter? :)

Du får också jätte gärna lämna en kommentar om vad du tycker om bloggen och gärna ge tips om vad jag kan göra bättre !

Ha det bäst!

Kram Daniella.

2010-01-05 @ 13:45:48
URL: http://bakecake.blogg.se/
Postat av: Tara

Man får köpa pilgrimsmusslor i väl utrustade matbutiker. Titta i frysdisken, men låt tina fören du använder!

2010-01-08 @ 18:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0