DIJON CREMÉ

Det här är en riktigt god kräm som passar otroligt bra till de flesta sorters fiskar. Här serverade jag den till stekt grav lax. Det går faktiskt bra att steka gravlax när det blivit över som rester.


Dijon cremé

1/2 kruka oregano

2 dl cremé fraiche

3 msk dijon senap

Saften från en halv citron

1 1/2 msk honung

Salt, svart peppar


Finhacka dragonen och blanda med cremé fraiche och honung. Smaka av med salt och pappar. Låt sta kallt till servering.




Kommentarer
Postat av: Fanny, fannyskakburk

Svar: Hah, kul att du gillar den! ;)



Kram

2010-08-31 @ 19:50:40
URL: http://fannyskakburk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0