OTROLIGT MYCKET STRÖSSEL OCH SÅ NÅGRA CHOKLADBOLLAR

Förra fredagen var underbar och den började med alldeles för mycket strössel och små goda chokladbollar. Ni vet, det är smaken som räknas så att de ser lite personliga ut gör aspelut ingenting!
Ungefär så här mycket behövs:
150 g smör
2 dl socker
4½ dl kakao
3½ dl havregryn
en skvätt kaffe (om ni inte glömmer det och istället måste rulla dem i de)
Blanda alla ingredienserna till en kletig smet och dekorera dem sedan med kokos eller strössel.

UNDERBART SENA KVÄLLAR, FÖRKYLNINGAR OCH HALLONSORBET

Sedan klockan 11 på fredagen har jag varit ledig, och först i morgon måste jag igen bege mig till skolan.
Jag har fått uppleva några av de mest underbara kvällarna på mycket länge, men tyvärr har jag sedan söndagen varit sjuk.
Ni vet, då man är sjuk är det oftast få saker man kan tänka sig att äta och den här gången var det ända jag fick i mig lite hallon"glass".
Bara mixa lite frusna hallon med en skvätt mjölk och ät innan det blir varmt. Smakar precis som hhallon sorbet!

SALLAD PÅ TEATTERI

Jag kan inte tro att det är sant, men jag hade inte träffat Andrea på en månad innan lördagen. Nåja, vi träffades i alla fall över en sallad på Teatteri på lördagen.
Min sallad innehöll förutom sallad, melon och tomat (som ingår i alla sallader) också tofu och ricotta tortellini.
Andreas sallad innehöll räkor och mozzarella.

RSS 2.0