KLAPPGURKA

Vad är bättre än mormors hemlagade klappgurka? Det passar bra till både fisk och kött.

5 frilands kurka
socker
salt
ättika

Tvätta gurkorna och skiva med en osthyvel. Täck bottnen av en skål med gurka och strö över salt. Lägg ett till lager av gurka ovanpå och strö den här gången över socker. Upprpea tills gurkan är slut. Skaka kärlet och låt stå 1 h. Häll ut vätskan som bildas. Häll ättika över efter egen smak. Klipp dill över.

Kommentarer
Postat av: julia

Hejj Söt Blogg !

Kika in på min, där jag just har en ny tävling !

Du kan bli Dagens Blogg, och få fler läsare till din blogg ;)

Kram !

2010-09-04 @ 16:10:27
URL: http://juliaofsweden.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0