PASTAGRATÄNG

Det här blev otroligt gott! Egentligen skall det vara i en burk ricottaost men inte ens K market hadde ricotta, så jag fick nöja mig med Phille. Och precis lika gott var det!

350 g kyckling
1 vitlöksklyfta
salt och peppar
350 g fullkornspenne
1 påse frusen spenat 
2 burkar philadelphiaost
basilika
1 dl parmesanost eller annan ost

Skär kycklingen i mindre bitar och stek i smör med salt och peppar och en pressad vitlöksklyfta. Koka pastan och lägg i spenaten sista minuten.  Spara 1 dl av spaden. Blanda pastan med kyckling och philadelphiaost. Rör ner resten av spaden. Hacka ner lite basilika smaka av med salt och peppar. Smörj en ugnsfastform häll ner pastablandningen och toppa med parmesanosten. Baka i ugnen på 225 grader i ca 10-15 min. Servera med en sallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0