ANNORLUNDA COUSCOUS MED LAX OCH GRILLAD PAPRIKA



Koka upp 2,5dl gräddvin (1 del vittvin, 1 del grädde), mät upp 2,5 dl couscous och häll vätskan  över couscousen. Lägg på ett lock och låt stå i 5 minuter.
Tvätta 2 paprikor i olika färger och ta ut kärnhuset. Tvätta en lämpligt stor laxbit, ta ut benen, salta och peppra, häll över olja och lägg in i ugnen med paprikorna runt sig (som på bilden) i ungefär en halv timme.

Kommentarer
Postat av: johanna

fin blogg, kika gärna in på min.

Ha en fortsatt fin kväll kram

2010-11-04 @ 16:32:45
URL: http://ljungbyflicka.blogg.se/
Postat av: sanna

Såg gott ut :)

2010-11-04 @ 20:15:00
URL: http://thewayup.blogg.se/
Postat av: Linnea

fi nblogg :)



liinneaaz.blogg.se

liinneaaz.blogg.se

2010-11-04 @ 21:57:12
URL: http://liinneaaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0