GNOCCHI MED SPENAT OCH ÄDELOST

Tortelinins släkting måste väll vara ginocchin! Någon dag skall jag laga min egen men än så länge duger det här bra. Rätt mättande är det ju i sommarvärmen, men det är väll bara att försöka äta mindre.
Värmen fortsätter alltså och det var mycket angenämt då vi promenerade ner till den nyöppnade Monki och Weekday

1 paket färsk potatisgnocchi
1 msk olivolja
70 g ädelost
125 g färsk spenat
salt & peppar

Koka gnocchin enligt anvisningarna på paketet. Slå av vattnetoch spola den kall. Lägg den i en stekpanna med olja och fres. Smula ner mögelosten och dra pannan från plattan. Vänd ner spenaten och salta & peppra. Låt bli varm.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0