TONFISKPAJ
Jan hade födis i dag och i present fick han en middag. Allting var otroligt gott! Den här tonnfiskpajen måste ni testa, lätt att laga och god som bara den!
PAJBOTTEN
3 dl vetemjöl
100 g smör
3 msk vatten
FYLLNING
1 purjolök
1 st gullök
200 g tonfisk
2 st ägg
2 dl creme fraische
Riven ost, oregano, salt, olja till stekning
Smält smör och blanda ingredienserna till degen. Låt vila i ca. 30 min i kylen. Tryck sedan ut i en rund pajform.
Fyllning: Fräs löken och purjolöken tills det mjuknar i olja. Lägg den över degen när den svalnat. Därefter lägg på tonfisken. Rör ägg, creme fraische, oregano och salt och bred ut i formen. Grädda pajen i nedre delen av ugnen på 225 grader i ca. 20-25 min.
Jag tror Ipi skulle bli glad ifall ni gick in på hennes blogg! Klick!