Pastakuddar med kyckling i krämig sås

4 personer:


500 g kycklingfilé
 
2 msk´olivolja  
1 tsk salt  
2 krm nymald svartpeppar  
2 paket pastakuddar med spenat och rikotta  
250 g körsbärstomater  
2 dl lätt créme fraiche med smak av tomat och basilika smak  
80 g babyspenat  
Har du svårt att hitta smaksatt creme fraiche går det utmärkt med vanlig creme fraiche som smaksätts med soltorkad tomat och basilika.
1. Skär kycklingfiléerna i strimlor. Stek kycklingen i olja runt om i en stekpanna ca 5 min. Salta och peppra.
2. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skär tomaterna i halvor.
3. Blanda ner den avrunna pastan i stekpannan och tillsätt tomaterna. Värm creme fraichen i en liten kastrull. Späd med 2 msk vatten under omrörning.
4. Servera pastarätten i djupa tallrikar med såsen. Strö över babyspenat och mal över lite svartpeppar.

 


Kommentarer
Postat av: Marre

Från din födis förra åre! :)

2010-02-19 @ 20:35:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0